021-321.57.20 • 021-321.18.22 • flaros@flaros.com

Scurt istoric


Incepand cu o tabacarie in anii ’20, Flaros a devenit in timp una din cele mai mari fabrici din Romania de incaltaminte si accesorii. In cadrul productiei, Flaros avea o capacitate de peste 50.000 de unitati.

In anii 80 se livrau aproximativ un milion de perechi de incaltaminte pe piata fostei U.R.S.S. Pe langa aceasta piata Flaros exporta si in Statele Unite, Europa, Africa si Orientul Mijlociu. In Africa si Orientul Mijlociu se exporta preponderent incaltaminte militara.

Incepand cu anii 90 fabrica a lucrat in proportie de 95 % in sistem lohn adresandu-se exportului catre pietele din Europa : Olanda, Franta, Anglia, Germania, Spania, Belgia, Italia.

Incepand cu anul 2009, productia de incaltaminte a fost externalizata, astfel incat S.C. Flaros S.A. a trebuit sa-si diversifice sursele de venituri. Solutia gasita de managementul societatii a fost inchirierea de spatii pentru productie si depozitare catre agenti economici si persoane fizice. Locatia centrala reprezinta principalul atuu care a dus la atragerea de clienti dornici sa inchirieze spatiile din proprietatea S.C. Flaros S.A.

La acest moment productia ramane oprita pe termen nedeterminat, veniturile societatii fiind realizate in proportie de 100% din inchirierea spatiilor aflate in proprietatea S.C. Flaros S.A. Pentru ca spatiile sa corespunda intr-un grad cat mai ridicat cerintelor clientilor, au fost desfasurate lucrari de imbunatatire si amenajare a cladirilor in scopul crearii unor conditii propice desfasurarii activitatii clientilor nostri.

vezi spatii

La acest moment avem in proprietate 10000 de metri patrati disponibili spre a fi inchiriati, spatiile putand sa fie utilizate ca spatii de productie sau depozitare.